Hlavní obsah

Vyhrajte s Takovou normální rodinkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový český film Taková normální rodinka právě vstoupil do kin a během premiérového víkendu ho vidělo podle údajů Unie filmových distributorů 40 024 diváků. Nyní mají čtenáři Novinek a Práva díky filmu možnost vyhrát víkendový zájezd!

Článek

Přesné podmínky soutěže, v níž můžete vyhrát víkendový pobyt pro celou rodinu v Adršpašských skalách, kde se část snímku Taková normální rodinka natáčela, přinese středeční vydání deníku Právo.

Celovečerní film Taková normální rodinka vznikl volně na motivy jednoho z nejoblíbenějších českých televizních seriálů a knihy Fan Vavřincové.

Zavede nás do hájenky, kde žijí na hromádce už čtyři generace rodiny Hanákových. Babička překypuje životním elánem, její dcera, paní Hanáková je rázná žena s velkým srdcem, pan Hanák pracuje jako výpravčí, starší dcera Pavla má s mužem Petrem dva hyperaktivní syny, raubíře.

Jedno úplně běžné rodinné odpoledne oznámí mladší dcera Káča rodině, že čeká dítě. Zdeněk se chce zachovat jako čestný muž a s Kateřinou se oženit. Jeho matka však pro toto řešení nemá pochopení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám