Hlavní obsah

Vybledlý comeback Britney Spearsové na cenách MTV

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udělování MTV Video Music Awards v Las Vegas mělo být příležitostí pro "comeback" popové hvězdičky Britney Spearsové. Vystupovala po dlouhé pauze a podle BBC předvedla nevýrazný výkon. Ocenění sbíraly její rivalky Beyoncé, Rihanna a Shakira.

Článek

Britney Spearsová otevírala show MTV se svým novým singlem Gimme More, podprůměrnou dancefloorovou písničkou, která na opravdový comeback asi nepostačí. Zpěvačka má v posledních dvou letech vážné osobní problémy. Soudí se s exmanželem o děti, pobývala v protialkoholní léčebně. Loni na Silvestra zkolabovala na veřejnosti.

Podle zahraničních kritiků se pomalu pohybovala po pódiu a snažila se jen trefit do playbacku. Ten sice používala vždycky, ale kdysi při tom alespoň svižně tancovala. Teď už nezvládá ani to.   

Úspěchy letos sbíraly její konkurentky Rihanna (nejlepší singl a nejlepší videoklip: Umbrella) a Beyoncé se Shakirou (nejlepší spolupráce na Beautiful Liar). Umělkyní roku je podle MTV zpěvačka Fergie, která vydala sólový projekt poté, co se proslavila se skupinou Black Eyed Peas. 

V kategorii mužů byl zvolen nejlepším umělcem roku zpěvák Justin Timberlake, který obdržel celkem čtyři ceny. Nejlepším nováčkem jsou Gym Class Heroes. Cenu za nejlepší skupinu získali Fall Out Boy.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová na Silvestra zkolabovala

Oslavu nového roku po řadě prohýřených nocí už Britney Spearsová nezvládla. Měla moderovat party v nočním klubu Pure v srdci Las Vegas. Ale již padesát minut...

Výběr článků

Načítám