Hlavní obsah

Vrchní, prchni zaujal více než Noc na Karlštejně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrchní, prchni patří k nejlepších tuzemským komediím, které s léty nestárnou. Jasně to ukázala sledovanost. Film, který vysílala Nova, si vybralo 41,5 procenta diváků, což představuje 1,38 miliónu lidí.

Foto: Rožnovák.cz

Sněhové království na Pustevnách

Článek

Srovnání s jinou filmovou komedií, Nocí na Karlštejně, kterou sledovala na Primě skoro třetina diváků, není zcela relevantní, protože Vrchní se vysílal až od 20:45.

Banánové rybičky s producentem Čestmírem Kopeckým a Ludvíkem Berouskem na téma Jak si užít cirkus si na ČT 1 sice trochu polepšily, sledovala je čtvrtina diváků což je o pár procent více, než v poslední době, ovšem proti pořadu Natočto! na Nově neměly šanci.Na ty se dívalo 40 procent diváků. Trvalkou  středečního večera zůstává nejoblíbenější publicistický pořad na Nově, Občanské Judo, na který se od půl jedenácté dívalo 1,1 miliónu diváků, což představuje 59 procent lidí, kteří měli v tu chvíli puštěnou televizi.

Zdroj ATO - Mediaresearch

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám