Hlavní obsah

Vrátí se v létě koncerty? Slibují je Korn, Iron Maiden, Aerosmith, Ozzy i Weeknd

Novinky, Stanislav Dvořák

Češi si v minulosti zvykli, že u nás koncertovaly světové hvězdy i několikrát za měsíc. Vrátí se to? Začátkem roku 2021 těžko, ale v létě a na podzim by se snad mohly konat i větší koncerty. Pořadatelé s tím počítají a prodávají lístky. Jisté však není nic.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Článek

Americká skupina Korn plánuje koncert v pražské Tipsport Aréně 28. května 2021. Vstupenky se prodávají. Pod širým nebem by poté měli vystoupit britští metaloví veteráni Iron Maiden. Koncert byl původně naplánován na 7. července 2020 na Sinobo Stadium v Praze a poté přesunut na 15. června 2021. Staré vstupenky platí na nový termín, nové se ale v tuto chvíli neprodávají.

Americká soulová hvězda Alicia Keys přesunula koncert z 25. června 2020 na 25. června 2021. Koná se v pražské O2 areně a lístky se pořád prodávají. Také skupina My Chemical Romance dále plánuje svůj pražský koncert na Sinobo Stadium 2. července.

Foto: Live Nation

Alicia Keys

Rockoví klasici Aerosmith snad dorazí 8. července do pražské O2 areny, aby připomněli své legendární hity ze 70., 80. i 90. let. O dva dny později by tam měli být Kiss.

Foto: ČTK/DPA/Sven Hoppe

Aerosmith (Steven Tyler a Joe Perry)

Ve Slavkově u Brna by měl 25. července vystoupit Sting a v pražské O2 areně současně Pearl Jam. 29. července mají být v Praze Slipknot. Limp Bizkit se chtějí 14. srpna ukázat v pražském Foru Karlín a aktuálně největší kanadská popová hvězda The Weeknd ohlásila koncert 8. listopadu v O2 areně.

Seznam uzavírá Ozzy Obourne, který chce přijet až 28. ledna 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám