Hlavní obsah

Vítězkou StarDance je Veronika Khek Kubařová

Aktualizováno

Vítězkou desáté řady StarDance se stala Veronika Khek Kubařová, která tančila s Dominikem Vodičkou. Do finálového večera se probojovaly tři páry, které předvedly latinu, standard i freestyle. Druhé místo obsadil Matouš Ruml s Natálií Otáhalovou a třetí skončil Jakub Vágner s Michaelou Novákovou.

Vítězkou StarDance je Veronika Khek KubařováVideo: Novinky

 
Článek

Jako první se na tanečním parket představila Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou. Zatančili rumbu, kterou si vybrali coby tanec, za který poprvé dostali od některého z porotců desítku.

„Máte nejkrásnější úsměv na světě, ale málo jste pohybovala kyčlemi,” řekla herečce Tatiana Drexler. Zdeňku Chlopčíkovi na rozdíl od kolegyně na tanci nic nechybělo a neskrýval spokojenost. Porota ohodnotila tanec 39 body.

Jan Onder: StarDance zásadně ovlivnila můj život

Styl
Foto: Jan Handrejch, Právo

Finalisté letošního ročníku StarDance

Druhým tancem večera byla cha–cha v podání rybáře Jakuba Vágnera a jeho taneční partnerky Michaely Novákové. „Obrovský posun dopředu. Bylo na vás vidět, jak si to užíváte,” uvedl Chlopčík. „Kdybychom končili v březnu, budeš to mít všechno zmáklé a vyhraješ,” okomentoval Vágnerův pokrok Richard Genzer. Pár obdržel od porotců rovněž 39 bodů.

Herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová předvedli jako první tanec jive. Jan Tománek označil výkon za jeden z vrcholů letošního ročníku soutěže. Drexler zmínila Rumlovu lehkost pohybu. „Já vůbec nepochybuji, že jste tanečník,” dodala. Porota dala páru 40 bodů.

Benefiční StarDance vybral 15 milionů, nikdo nevypadnul

Kultura

Ve druhém kole Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou zatančili tango. „Mně se ten tanec líbil již poprvé,” shrnul své dojmy Genzer. „Váš výkon je nejlepší standard této řady. Dokázala jste být muzikální, i když jste tančila sama,” ocenil Tománek. Od poroty pár dostal opět 39 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Porota letošního ročníku StarDance. Zleva Richard Genzer, Jan Tománek, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Slowfox si jako svůj druhý tanec vybrali Jakub Vágner a Michaela Nováková.  „Zasloužíte pochvalu, ale chtělo to ještě více slowfoxových kroků,” uvedl Tománek. Chlopčík pak Vágnerovi vytkl některé nášlapy. Porota dala páru 36 bodů.

Druhé tango finálového večera předvedli Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Byl jste nenormálně mužný,” sklonila Rumlovi poklonu Drexler. „Tímto tancem jsem vás přijal mezi tanečníky chlapy,” dodal Chlopčík. Porotci ohodnotili výkon opět 40 body.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Veronika Khek Kubařová

Dalším tanečním počinem všech párů byl freestyle. Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou si k tanci vybrali píseň Hany Hegerové Potměšilý host, kterou herečka při tanci zazpívala a zároveň věnovala jako poděkování tanečnímu partnerovi. Emotivní vystoupení se dočkalo dlouhých ovací publika.

„Nejlepší freestyle, který tady kdy byl,” řekl Tománek s poukazem na všech deset ročníků. „Bylo to fakt krásné,” dodala dojatá Tatiana Drexler. Dvojice dostala od porotců 40 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Vánočně pojali vystoupení Jakub Vágner a Michaela Nováková. Nováková se během vystoupení převlékla do rybářských kalhot a vystoupení se zamlouvalo i porotě.

„Bylo to po Dominikovi a Veronice takové jiné umění, ale potěšilo nás to,” uvedla Drexler. Porotci dali páru 39 bodů.

Jako příběh dvou mimů z Paříže pojali své vystoupení Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Hezké, roztomilé, milé,” řekl Genzer a přiznal, že ve škole pantomimu nenáviděl.

„Jediné, co bych čekal, že to bude více gradovat,” vytkl drobný nedostatek Chlopčík. Porota výkon ocenila rovněž 39 body.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová.

Ve druhé části večera, která se již obešla bez bodového hodnocení poroty, měly páry předvést tanec, který považují za svůj nejzdařilejší. Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou si vybrali scénický tanec.

Jakub Vágner a Michaela Nováková zatančili valčík a Matouš Ruml s Natálií Otáhalovou zvolili rovněž scénický tanec.

„Umíte tancovat, a to si odnesete dál,” vysmekl všem párům poklonu Genzer.

Karel Kovy Kovář: Tanec mě vyčerpává víc mentálně než fyzicky

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám