Hlavní obsah

VIDEO: Róby na večírku v Grandhotelu Pupp

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Klasika s elegancí, ale i netradiční střihy ovládly páteční večírek v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Herci, herečky i další významné osobnosti se sem každoročně sjíždí po slavnostním zahájení a zakončení mezinárodního filmového festivalu.

Článek

Mezi pozvanými nechyběla například modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová, americký herec Robert De Niro či stálice české kinematografie Bolek Polívka, Lubomír Lipský nebo Miroslav Donutil.

Přítomné dámy se mnohdy při této příležitosti chtějí ukázat v co nejlepším světle. Proto v sálech a na přilehlých parketech bylo možné zhlédnout elegantní šaty, ale i lehce extravagantní modely. Střídaly se barvy, střihy a dámy se představily i nápaditými účesy.

Kuchaři v Puppu si pro páteční večer připravili speciální show s tekutým dusíkem. Ten díky mlze padající až na zem vytvořil netradiční atmosféru a zajímavý kulinářský zážitek. Dusík využívali mimo jiné pro přípravu ovocných sorbetů.

Reklama

Výběr článků

Načítám