Hlavní obsah

VIDEO: Britney Spearsová posbírala na MTV Awards nejvíc cen i ovací

LOAS ANGELES

Celkem tři ceny MTV za nejlepší hudební klipy, které se udělovaly v noci na dnešek v Los Angeles, získala americká zpěvačka Britney Spearsová. S nahrávkou písně Piece of Me proměnila všechny tři nominace - na nejlepší klip roku, nejlepší klip zpěvačky i nejlepší popový klip, oznámila agentura AP.

Článek

V mužské kategorii získal cenu Chris Brown s nahrávkou With You a v kategorii nejlepší rockový klip zvítězila skupina Linkin Park s písní Shadow of the Day.

Oceněním nejlepší hiphopový klip se za nahrávku Lollipop může pyšnit raper Lil Wayne. Sošku astronauta přezdívaného Moonman si odnesla i americká dívčí skupina The Pussycat Dolls za klip When I Grow Up a jako nováček německá teenagerovské poprocková kapela Tokio Hotel.

Zmrtvýchvstání Spearsové

Nezpochybnitelnou největší hvězdou letos byla Britney Spearsová, pro kterou to byla náplast za loňský ročník. Tehdy nebyla nominována ani v jedné kategorii a její vystoupení v rámci programu při předávání cen se na dlouhou dobou stalo šťavnatým soustem pro bulvární tisk i kritiky, kteří ho popisovali jako "matné", "nepřipravené", "rozpačité" a někteří zcela otevřeně jako propadák.

Letos Spearsová během předávání cen nevystupovala a stačilo, aby se objevila na pódiu a sklidila ohromný potlesk, ještě než mohla cokoli říct. "Moc vám děkuju," reagovala na potlesk publika, v němž nechyběly největší hvězdy současné hudební scény.

"Děkuju vám za všechnu vaši lásku," dodala Spearsová, která ve stříbrných minišatech s hluboko vykrojeným výstřihem předvedla svou znovu cvičením vypracovanou postavu.

Spearsové se tak podařil vysněný hudební comeback poté, co se několik let potýkala s osobními problémy a bojovala se závislostí na alkoholu a drogách. Kvůli nevázanému životu přišla o dva syny, kteří jí byli odebráni z péče a svěřeni jejímu bývalému manželovi Kevinu Federlineovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám