Hlavní obsah

Ve StarDance zvítězili Marie Doležalová a Marek Zelinka

Ve finále taneční soutěže StarDance v sobotu zvítězili Marie Doležalová a Marek Zelinka. Rozhodlo o tom hlasování televizních diváků. Na druhém místě skončili Marek Dědík a Jitka Schneiderová, na třetím Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Marie Doležalová

Článek

Komik Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová zahájili finále sambou. „Já jsem si snad na tebe zvyknul... no moc jste se neposunuli, ale bylo vidět, že sis to mnohem víc užíval,” poznamenal Jan Révai.

„Poprvé jste odtancoval všechny kroky do hudby, akorát v tom křížení jste to popletl. Ale zhruba to bylo v hudbě,” ocenila Pavláskovu snahu Tatiana Drexler.

Foto: Milan Malíček, Právo

Finále taneční soutěže České televize StarDance. Na snímku Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová.

Celkově jim porota přidělila 20 bodů.

Jitka Schneiderová a Marek Dědík pak zatančili výrazně lepší jive. „Skvělý koncept, bezvadná práce s rekvizitou... já jsem nadšenej,” chválil Radek Balaš.

Zdeněk Chlopčík dodal, že šlo o jive se skvělou energíí. „Ty kopy mi připadaly velmi dobré, Jitko, skvělá energie!”

Foto: Milan Malíček, Právo

Finále taneční soutěže České televize StarDance. Na snímku Jitka Schneiderová a Marek Dědík.

Pár dosáhl skvělého hodnocení 39 bodů.

Marie Doležalová a Marek Zelinka si vybrali sambu. Porotce Radek Balaš řekl, že  tanec by potřeboval ve větším rozsahu větší vnitřní dynamiku, ale na minutě a půl se to „dá utáhnout”. Jinak ocenil vynikající choreografii. Zdeněk Chlopčík s ním souhlasil, ale Doležalové vyčetl, že by měla mít rychlejší nohy. Jan Révai pouze chválil. Celkově dostali 37 bodů.

Lukáš Pavlásek, který získal od taneční partnerky přezdívku „pejsánek”, a Lucie Hunčárová se pak pokusili o quickstep.

Zdeněk Chlopčík řekl: „Pejsánek se lepší každým krokem. Pejsánku, bylo lepší to houpání na křesle i poskoky i základní pohyb! A nejvýraznější změna, on si během celého tance jednou ani nepočítal!”

Radek Balaš nesdílel jeho nadšení a kritizoval, že byl Pavlásek mimo rytmus. Celkem dostali 23 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Finále taneční soutěže České televize StarDance. Na snímku (zleva) Lucie Hunčárová Lukáš Pavlásek, Jitka Schneiderová, Marek Dědík, Marie Doležalová, Marek Zelinka

Jitka Schneiderová a Marek Dědík pokračovali waltzem. „Neuvěřitelná lehkost, úžasné zvedačky,” řekla Tatiana Drexler. Také ostatní porotci chválili. Páru udělili celkem 38 bodů.

Marie Doležalová a Marek Zelinka si valčíkem vysloužili plných 40 bodů. Zdeněk Chlopčík zářil nadšením: „Krása, krása, krása. Maruško vy jste obrovsky tanečně vyzrála.”

Mimo soutěž, tedy bez bodování, tančili Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová waltz. Schneiderová a Dědík zvolili tanec cha-cha a Doležalová se Zelinkou poté paso doble.

V kategorii free style Pavlásek a Hunčárová předvedli potřeštěné variace na hudbu Beatles. Získali 21 bodů. „To byl svatební free style, to je vidět na svatbách když se lidi uvolní,” řekl Jan Révai. „Mně to taky připomnělo svatbu - okolo třetí ráno,” přitakala Tatiana Drexler.

V romantičtějším duchu se odehrál free style Jitky Schneiderové a Marka Dědíka. „Bylo to nádherné, spojilo se vaše herecké umění s vaším tanečním uměním,” řekla Tatiana Drexler. Výsledek: 40 bodů.

Poslední pár Doležalová - Zelinka zvolil téma tančících úředníků. Vyneslo jim to 40 bodů. „Přesné, originální a trochu mě bolela záda, když jste byli v předklonu,” řekl Zdeněk Chlopčík.

Anketa

Vyhrál vítězný pár oprávněně?
Ano
85,4 %
Ne
14,6 %
Celkem hlasovalo 8617 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám