Hlavní obsah

Ve StarDance po třetím kole skončil Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou

Novinky, nes

Třetí kolo osmé řady taneční soutěže StarDance moderované opět Terezou Kostkovou a Markem Ebenem se nesl v rytmu valčíku a rumby, během něj zazněly písně zpívané jen v češtině a slovenštině. Nejlepší ohodnocení poroty, stejně jako v posledním dílu získal pár Olga Šípkova a Marek Dědík, kteří od odborníků získali 37 bodů. Soutěž v sobotu opustil pár Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Se soutěží StarDance se ve třetím večeru rozloučili Ladislav Vízek a Eva Krejčířová.

Článek

Na úvodní píseň Jezabel zatančila paso doble Tereza Kostková s tanečníkem Janem Onderem. Během večera zazněly písně, jež si účastníci soutěže vybírali ještě dlouho před tím, než se do tančení vůbec pustili. Páry nastoupily za zvuku písně Richarda Müllera Po schodoch.

V porotě opět zasedli Jan Révai, Tatiana Drexler, Radek Balaš a Zdeněk Chlopčík. Hudební doprovod zajistil Moondance orchestr Martina Kumžáka.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Televizní soutěž StarDance pokračovala v sobotu 22. října 2016. Na snímku všechny taneční páry

Jako první se představila zpěvačka Anna K., již na parket v rytmu rumby doprovodil tanečník Marek Hrstka. Zpěvačka si během tance, jenž ji překvapil svým poklidným tempem, stihla píseň S tím bláznem si nic nezačínej Pavla Bobka a Marie Rottrové v některých momentech zpívat. Jan Révai ocenil „krásný, uvolněný náboj”, a zapracování uvolněných boků, které tanečníkovi v posledním díle připomínal. Tatiana Drexler pochválila páru dobrou techniku. Radek Balaš doporučil pro příště buď celou dobu zpívat, nebo vůbec ne. Zdeněk Chlopčík zkritizoval „trošku pomalé nohy” a těžkopádnost zpěvačky. Naopak vyzdvihl „luxusní nesené figury”.

Jako první se představila zpěvačka Anna K., již na parket v rytmu rumby doprovodil tanečník Marek Hrstka. Zpěvačka si během tance, jenž ji překvapil svým poklidným tempem, stihla píseň S tím bláznem si nic nezačínej Pavla Bobka a Marie Rottrové v některých momentech zpívat. Jan Révai ocenil „krásný, uvolněný náboj”, a zapracování uvolněných boků, které tanečníkovi v posledním díle připomínal. Tatiana Drexler pochválila páru dobrou techniku. Radek Balaš doporučil pro příště buď celou dobu zpívat, nebo vůbec ne. Zdeněk Chlopčík zkritizoval „trošku pomalé nohy” a těžkopádnost zpěvačky. Naopak vyzdvihl „luxusní nesené figury”. Celkem pár získal: 25 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Anna K a Marek Hrstka

Kuchař italského původu Emanuele Ridi s tanečnicí Lucií Hunčárovou tančil valčík na ústřední melodii ze seriálu Cirkus Humberto - Krev toulavá. Právě s ohledem na zvolenou melodii nastoupili nikoli v pro valčík typičtější velké večerní, ale v šatech, které jasně odkazovaly na cirkusové prostředí. Tatiana Drexler pochválila Ridimu eleganci při otevírání lahve vína, kterou ovšem na parketě postrádala. Radek Balaš podotkl, že tanec páru byl postaven hlavně na zvedačkách, což mohl akceptovat „jen jako italskou verzi valčíku”.

Celkem pár získal: 21 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová

Fotbalista Ladislav Vízek, jehož přišli povzbudit do publika i kolegové, s Evou Krejčířovou tančili na hit v hledišti přítomné Jany Kratochvílové V stínu kapradiny rumbu. Tanec začínali spánkem fotbalisty na doneseném kanapi. Ač se Vízek dle svých slov domáhal toho, aby mohl prospat celý tanec, dočkal se alespoň krátkého spočinutí až v samém závěru. Zdeněk Chlopčík poznamenal, že spánek Vízkovi opravdu svědčí, neboť při něm vypadal přirozeně, jak má chlap vypadat. Vadila mu ovšem tanečníkovy pohyby boků, spousta kroků mimo rytmus, a obecně špatná technika. Jan Révai měl rovněž výhrady k rytmu. Naopak, Vízkův pohyb v bocích ocenil.

Celkem pár získal: 17 bod

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ladislav Vízek a Eva Krejčířová

Herečka Jana Plodková s tanečníkem Michalem Padevětem se představili s valčíkem tančeným na píseň Až hory se převalí od Zuzany Navarové, jíž věnoval marek Eben v průvodním slově krátkou vzpomínku. Jak moderátor dále prozradil, pár začal používat přezdívku Plody a Pady. Porotce Radek Balaš byl s tancem páru maximálně spokojen, a považoval ho za jeho zatím nejlepší výkon v soutěži. „Pro mě to splňovalo všechna kritéria valčíku. Obsah a forma v jednotné stylizaci,” nešetřil chválou. Zdeněk Chlopčík vyzdvihl především sólové otočky mimo prováděné párem záměrně mimo rytmus. Herečce proto vytkl pouze „trošku strnulý vršek” v postavení.

Celkem pár získal: 29 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jana Plodková a Michal Padevět

Herec a skladatel Roman Zach s Andreou Třeštíkovou zatančili rumbu na píseň Souměrná Báry Basikové. „Nejde mi pořád počítat rychlý-rychlý-dlooouhý, já jedu stylem start-cíl,“ nechal se v úvodním sestřihu z tréninku slyšet Roman Zach. Jan Révai si pochvaloval, že Zach naplnil jeho představu, že je ve skutečnosti mágem, protože právě tak při tanci vypadal. Tatiana Drexler tak nadšená nebyla. „Když tancujete na volno, je to úžasné, když se do toho snažíte dostat techniku, ztrácí to šarm,” poznamenala.

Celkem pár získal: 25 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Roman Zach a Andrea Třeštíková

Herečka Kristýna Leichtová v doprovodu tanečníka Václava Masaryka nabídla porotě a publiku valčík. Na píseň Cesta Tomáše Kluse a kapely Kryštof. Jejich vystoupení představilo příběh, v němž tanečnice původně toužila především po penězích bohatého partnera, ale nakonec si to rozmyslela a usoudila, že peníze nejsou všechno. Zdeněk Chlopčík páru vytkl nedostatečné cítění rytmu: „Utíkali jste před hudbou”. Pochválil ovšem odvahu herečky, že se pustila do sólových otoček, postrádal však „mohutnější držení s odklonem”. Porotkyně Tatiana Drexler shrnula své postřehy do věty, že Kristýna ožila až po tanci.

Celkem pár získal: 22 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kristýna Leichtová a Václav Masaryk

Mladý herec Zdeněk Piškula doprovodil na parket tanečnici Veroniku Lálovou, jejíž oděv Marek Eben nazval žaluziemi. Zatančili rumbu na píseň Hlavolam skupiny Chinaski. Tatiana Drexler jejich výkon pochválila s tím, že se neustále zlepšují. Jan Révai ocenil příběh, zamilovanost, kterou chtěli ve svém tanci zdůraznit, i Ebenem zmíněné žaluzie.

Celkem pár získal: 32 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová

Alpský lyžař Ondřej Bank s Andreou Třeštíkovou zatančil valčík na píseň skupiny Lucie Medvídek. Lyžař měl při tréninku zpočátku problém s kolenem, jeho partnerka se představila v dlouhých, světle žlutých šatech, zatímco Ondřej Bank tančil ve fraku. V závěru jejich vystoupení se na scéně objevil i v písni zmiňovaný medvídek. Porotce Radek Balaš vytkl příliš komplikované pohyby, které podle něj byly příčinou řady nedostatků i potíží s rytmem. Jan Révai Ondřejovi doporučil: „Působil jsi jako medvídek, přidej trochu toho grizzlyho”. Pochválil ovšem těžké figury, jež dle jeho názoru tanečníci zvládli hezky. „Viděli jste toho nejromantičtějšího dealera s klientkou,” poznamenal Marek Eben v souvislosti s tím, že píseň je o pašování drog v plyšových hračkách.

Celkem pár získal: 26 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ondřej Bank a Kamila Tománková

Mistryně světa ve sportovním aerobiku Olga Šípková s tanečníkem Markem Dědíkem tančili rumbu na píseň slovenské skupiny Peha Spomal. Pár tančil na parketu, kde byl hlavní kulisou velký rám, představující obraz, do nějž tanečnice tanečníkovi zmizela. Rám byl ovšem o něco silnější, než Marek Dědík očekával, jak po tanci přiznal, a jeho partnerka si o něj v jeden okamžik dokonce skoro ukopla palec. Tento detail ovšem nadšení poroty z jejich výkonu nijak nezmenšil. Chlopčík ocenil nádhernou choreografii, několik chybiček však našel. Révai připodobnil pár k Lewisi Hamiltonovi ve Formuli 1, protože patrně jako on projde soutěží stylem start-cíl. Také ostatní porotci se shodli, že tanec posledního soutěžního páru byl prakticky bezchybný.

Mistryně světa ve sportovním aerobiku Olga Šípková s tanečníkem Markem Dědíkem tančili rumbu na píseň slovenské skupiny Peha Spomal. Pár tančil na parketu, kde byl hlavní kulisou velký rám, představující obraz, do nějž tanečnice tanečníkovi zmizela. Rám byl ovšem o něco silnější, než Marek Dědík očekával, jak po tanci přiznal, a jeho partnerka si o něj v jeden okamžik dokonce skoro ukopla palec. Tento detail ovšem nadšení poroty z jejich výkonu nijak nezmenšil. Chlopčík ocenil nádhernou choreografii, několik chybiček však našel. Révai připodobnil pár k Lewisi Hamiltonovi ve Formuli 1, protože patrně jako on projde soutěží stylem start-cíl. Také ostatní porotci se shodli, že tanec posledního soutěžního páru byl prakticky bezchybný.Celkem pár získal: 37 bodů

Foto: Petr Hloušek, Právo

Olga Šípková a Marek Dědík

Příští sobotu 29. října se diváci mohou těšit na to, jak se soutěžící vypořádají s nástrahami paso doble a slow foxu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám