Hlavní obsah

Valentýnský klip k písni Marka Ztraceného vznikl za den. Hrají v něm Jágr, Pohlreich, Genzer a další

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veselý valentýnský videoklip k písničce Tak se nezlob natočili zpěvák Marek Ztracený a jeho tým den před letošním svátkem zamilovaných. Přes noc ho zpracovali a nyní má na Novinkách.cz premiéru.

Klip k písni Tak se nezlob natočil Marek Ztracený za pár hodinVideo: Supraphon

 
Článek

„Myšlenka na klip k mé nové písničce Tak se nezlob vznikla toto úterý. Ve středu po generálce na mé koncerty v pražské O2 areně jsem ihned začal telefonovat vybraným účinkujícím, kolegům, kamarádům, ale hlavně osobnostem, které mi jsou sympatické, i když jsme se mnohokrát osobně ani neznali. Reakce byly úžasné a byla to pro mě škola pokory. Hned ve čtvrtek jsme začali natáčet a dnes, v pátek, to máme hotové,“ prozradil Marek Ztracený.

Námět klipu je od Marka Ztraceného, režisérem a kameramanem byl Ondřej Soukup. Podobnou filozofii již zvolil zpěvák u natáčení klipu k písničce Léto 95. Nyní se k podobnému konceptu vrátil.

Marek Ztracený ví, kam se vracet

Jak bydlí VIP

„Prostě mě strašně baví energie podobných lidi. A pojďme si říci na rovinu, k dnešnímu Valentýnu asi těžko hledat lepší klip než tento, v němž se deset sympaťáků tak trochu omlouvá ženám a sem tam u toho dělají i solidní čísla. Strašně jsme se u natáčení nasmáli a na tento den budu opravdu dlouho vzpomínat. Takto pozitivní klip jsem ještě neviděl a díky účinkujícím má nová píseň dostala nový rozměr. Nechci kazit překvapení, ale myslím, že ji na koncertech v O2 areně nevynechám,“ dodal Ztracený.

V klipu se objevují Jaromír Jágr, Zdeněk Pohlreich, Jan Čenský, Richard Genzer, Filip Rajmont, Pavel Trávníček, Rey Koranteng, Martin Stránský, Robert Jaškow, Martin Zounar a samozřejmě Marek Ztracený.

Zpěvákovy velké koncerty se odehrají v pražské O2 areně 22. a 23. února.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám