Hlavní obsah

V Praze na Národní třídě pokračuje Andělský týden

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V televizním pořadu Noc s Andělem byla v sobotu oznámena jména nejúspěšnějších umělců v žánrových kategoriích hudebních cen Anděl Allianz 2007. V klubech na pražské Národní třídě bude v souvislosti s předáním cen v hlavních kategoriích pokračovat Andělský týden.

Článek

Ocenění získala skupina Sto zvířat za album Rozptýlení pro pozůstalé (kategorie Ska & reggae), Traband za desku Přítel člověka (Folk & country), TaraFuki za Auris (World music), Insania za Rock’n’Freud (Hard & heavy), Birds Build Nests Underground za Night Night (Alternativní scéna), rapper LA4 za album Panoptikum (Hip-hop & r’n’b) a Jaromír Honzák Quartet za A Question To All Your Answers (Jazz & blues). Sošky Andělů hrajících na šalmaj jim předali loňští vítězové.

Takzvaný Andělský týden, který v Praze vyvrcholí čtvrtečním ceremoniálem předání Andělů v hlavních kategoriích, pokračuje koncerty v Andělské ulici, ve kterou se proměnila Národní třída. V úterý se v Rock Café představí The Radiostars a The Fake Tapes, v Platýzu Ladislav Křížek a Legendy a ve středu v Platýzu pokřtí své nové album Tomáš Klus.

Reklama

Související témata:

Související články

V Praze začíná Andělský týden

Vyhlášením výsledků žánrových cen Akademie populární hudby Anděl Allianz 2007 v sobotním pořadu Noc s Andělem na ČT 2 začne v Praze Andělský týden. Vrcholem...

Výběr článků

Načítám