Hlavní obsah

V květnu O2 aréna zase uslyší chraplák Joe Cockera

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Joe Cocker se opět ukáže v pražské O2 aréně. Jeho poslední koncert v Praze vyvolal nadšení. Fanoušci vášnivého rockového chrapláku si přijdou na své 19. května 2013.

Foto: Milan Malíček, Právo

Joe Cocker

Článek

Cocker přijede v rámci evropského halového turné Fire It Up, které navazuje na poslední Hard Knocks. Deska Fire It Up obsahuje klasické soulové písně i rychlejší rockové kousky a u nás vychází 19. listopadu.

„Natáčet desky je pro mě tak trochu jako malovat obraz. Máte 12 písní a každá má jinou

barvu - nemám rád, když všechny mají jednu náladu,“ řekl Cocker.

Koncert ale samozřejmě nebude založen jen na novince. Fanoušci se dočkají legendárních hitů jako You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, With a Little Help of My Friends a dalších.

Joe Cocker se proslavil už v šedesátých letech a je jedním z posledních aktivních umělců, kteří vystoupili na festivale ve Woodstocku. Má na kontě 22 studiových alb, spoustu DVD a kompilací. Milióny prodaných kopií, cena Grammy, Zlatý glóbus i Řád britského impéria svědčí o tom, že tento drobný šedivý chlapík patří k největším hudebním osobnostem 20. století.

Vstupenky se budou prodávat ve sběrnách Sazka za 1390 - 1890 Kč od 30. října. Přednostní prodej pro členy fan klubu Live Nation začne 25. října v 9:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám