Hlavní obsah

V Brně vystoupí britští Placebo

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno ze známých jmen devadesátých let, londýnská skupina Placebo, přijede 26. června do brněnské haly BVV.

Foto: Live Nation

Britští Placebo

Článek

Skupina prorazila alternativnějším rockem na debutu Placebo z roku 1996. Na scéně se ale pohybuje už dvacet let a přislíbila, že odehraje průřez všemi svými deskami.

Foto: Live Nation

Placebo

„Řekněme, že budeme hrát skladby, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si uvědomili, že mnoho fanoušků Placebo je opravdu chce slyšet. Byli velice trpěliví, protože jsme jen zřídka hráli náš komerčně nejúspěšnější materiál. A turné k 20. výročí se jeví jako ta správná příležitost, abychom tak učinili. To je naším záměrem. Toto turné je pro nás a pro naše fanoušky velká šance přehodnotit názor na náš raný materiál. Takže, pokud chcete vidět, jak hrajeme písně jako Pure Morning a Nancy Boy, které jsme během posledních 10 let nehráli a asi v budoucnu hrát nebudeme, měli byste navštívit některý z našich koncertů,” vzkázal frontman Brian Molko.

Vstupenky na brněnský koncert za 990 korun budou v síti Ticketpro od 11. ledna v 10:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám