Hlavní obsah

Uklidňující Norah Jones přivolává Vánoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční náladu dostala známá americká zpěvačka Norah Jones. Popík s lehce bluesovou náladou je jejím poznávacím znamením, kterého se nevzdala ani na novém singlu Christmas Calling.

Foto: Universal Music

Norah Jones na albu I Dream Of Christmas

Článek

Singl láká na celou vánoční desku nazvanou I Dream Of Christmas, která právě vyšla. Skládá se z letitých svátečních hitů a pár novinek, na nichž se Norah i autorsky podílela. S deskou jí pomáhal producent Leon Michels. Vešlo se na ni třináct tracků, mezi nimi i White Christmas, Blue Christmas, Winter Wonderland, Christmas Time Is Here a Christmas Don’t Be Late.

„Když jsem se snažila přijít na to, kterým směrem se vydat, začaly mi v hlavě vyskakovat původní vánoční písně,” popsala zpěvačka.

„Tehdy šlo o to, najít si radosti Vánoc, zachytit tu jiskru, ten pocit lásky, po kterém jsme po zbytek roku toužili. Všechny klasiky mají tu zvláštní nostalgii, která vás může zasáhnout bez ohledu na to, kdo jste a kde momentálně v životě jste. Bylo těžké to zúžit, ale vybrala jsem si oblíbené klasiky, o kterých jsem věděla, že je zvládnu nahrát po svém,“ dodala devítinásobná držitelka Grammy.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

  • Norah Jones - I Dream Of Christmas [CD]

Reklama

Výběr článků

Načítám