Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Bournův mýtus, Eyes Wide Shut, Panika v městečku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu čeká televizní diváky americký thriller Bournův mýtus, belgická animovaná bláznivina Panika v městečku nebo klasika Stanleyho Kubricka Eyes Wide Shut.

Článek

Bournův mýtus

Americký thriller v režii P. Greengrasse Bournův mýtus byl uveden v roce 2004 a u diváků měl značný úspěch. Matt Damon a Franka Potenteová se představili v příběhu o profesionálním zabijákovi, který se chce od své minulosti odstřihnout, jenže to nejde. Bourna trápí zlé noční můry a vzpomínky. Z bezpečnostních důvodů se s Marií neustále stěhují a hrozbu hledají v každém pohledu, v každém telefonním hovoru...

Prima So 20.00

Eyes Wide Shut

Kubrickovská klasika z roku 1999, v níž si zahráli Tom Cruise, Nicole Kidmanová a další. V psychologickém dramatu začne bohatý newyorský lékař žárlit na svou ženu, která by byla schopna kvůli anonymnímu sexu s cizím člověkem opustit celý dosavadní život. Ocitne se na zvrhlé párty smetánky a netuší, že začíná ohrožovat nejen manželství, ale i holý život.

Nova Cinema Ne 22.10

Panika v městečku

Belgický film Panika v městečku z roku 2009 baví praštěným humorem, úmyslnou naivitou, rafinovanou infantilností a surrealistickými gagy. Tři loutky, Kovboj, Indián a Kůň, prožívají dobrodružství na farmě i ve středu země či v paralelním podvodním světě. Film byl nadšeně přijat na festivalu v Cannes.

ČT2 So 20.55

Reklama

Výběr článků

Načítám