Hlavní obsah

TV tip: Jak získat peníze pro podnikání poradí Den D 

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V úterý 31. března ve 21.40 uvede ČT1 nový pořad Den D. Soutěžící v něm budou přesvědčovat zkušené podnikatele, aby vložili peníze do jejich projektu.

Článek

Pět investorů – bývalý ředitel české pobočky Microsoftu Ivan Pilný, bývalá ministryně informatiky Dana Bérová, šéf kapitálové společnosti Credo Ventures Ondřej Bartoš, ředitelka společnosti informačních systémů pro maloobchody, velkoobchody a distributory Marta Nováková a šéf cestovní kanceláře MIKI TRAVEL Tomio Okamura – čeká ve svém doupěti na nápad, který stojí za investici.

Investoři (zleva) Ondřej Bartoš, Dana Bérová, Tomio Okamura, Marta Nováková a Ivan Pilný

FOTO: Česká televize, Bez zdroje

Dokáže je někdo z ambiciózních podnikatelů natolik přesvědčit, aby právě do jejich nápadu či výrobku vložili své osobní peníze? Tento večer se o to pokusí vynálezce ručního posilovače pohonu cyklistického kola, výrobce nakládaných tvarůžků, autor dokonalé podprsenky, výrobce léčivé matrace a bývalá cukrářka s projektem, který vyzývavě nazvala Ledově žhavá. Pořadem provází Jan Pokorný. Deník Právo a Novinky jsou mediálním partnerem pořadu. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám