Hlavní obsah

TV sledovanosti vládla Miss

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přímý přenos Miss ČR na Nově se stal podle očekávání nejsledovanějším nezpravodajským pořadem celého víkendu s 1,66 mil. diváků. Poněkud zaostává soutěž X Factor, která se nedostala ani do první trojice celého víkendu.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Vítězka Miss České republiky Zuzana Jandová

Článek

V pátek Nova nalákala 1,5 miliónu diváků na Kameňák 2 a téměř 1,4 miliónu na Ulici. Na ČT bylo nejúspěšnější Uvolněte se, prosím s 1,3 miliónu diváků, těsně pod hranicí miliónu skončila 13. komnata.

V sobotu neměla Miss ČR ve sledovanosti prakticky žádnou konkurenci. Hodina pravdy na ČT1 zaujala mnohem méně (asi milión) lidí a Dlouhý polibek na dobrou noc na Primě jen 0,59 miliónu. K miliónu se přiblížilo ještě Koření na Nově, jinak byla sledovanost velmi slabá.

V neděli zvítězily publicistické Střepiny (1,54 miliónu), pak následoval X Factor (1,4 miliónu) a Občanské judo (téměř 1,3 miliónu). Český film Stůj, nebo se netrefím přilákal necelých 1,3 miliónu diváků, na Primě se nejvýš dostalo Ber nebo neber (0,7 miliónu).

Víkendová sledovanost
Pátek
Sobota
Neděle

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám