Hlavní obsah

TV sledovanost: Sexy pistolnice porazily všechny

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký snímek Sexy Pistols (Nova) se Salmou Hayekovou a Penelope Cruzovou o víkendu všem "vytřel zrak" a trochu nečekaně obsadil pozici nejsledovanějšího nezpravodajského pořadu. Stačilo k tomu cca 1,65 miliónu diváků.

Článek

První večer víkendu Nova prohrála. Komedie Kurz sebeovládání od osmi hodin přilákala jen 0,87 miliónu diváků a následující Demolition Man ještě méně (cca 0,53 miliónu). Česká televize ve stejné době nasadila třicet let starou Nemocnici na kraji města (0,88 miliónu), pak 13. komnatu, se kterou se dostala na cca milión diváků a nakonec triumfovala s talk-show Uvolněte se prosím (téměř 1,3 miliónu). Dokonce i tradiční popelka Prima v pátek od osmi Novu překonala s pořadem Hádej, kdo jsem! (0,97 miliónu).

V sobotu však Nova vládla. Proti Sexy pistolnicím (1,65 miliónu) a Cizincovi (0,93 miliónu) neměla šanci ani komedie Hele vole, kde mám káru na Primě (0,6 miliónu), ani veřejnoprávní Ceny Thálie 2007 na ČT1 (0,82 miliónu).

V neděli získaly publicistické Střepiny na Nově o něco více (cca 1,63 miliónu) než pěvecká soutěž X Factor (1,6 miliónu). Ber nebo neber na Primě se vyšplhalo na 0,7 miliónu a 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (ČT1) nalákalo asi 1,44 miliónu lidí.

Víkendová sledovanost
Pátek
Sobota
Neděle

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám