Hlavní obsah

Tuna přechází z Frekvence do Primy

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Pressklubu Frekvence 1 Jan Tuna odchází 1. prosince na plný úvazek do zpravodajství televize Prima. Naopak parlamentní zpravodajka TV Prima Helena Šulcová přechází do Frekvence 1 a vystřídá Tunu na jeho moderátorském místě.

Článek

Tuna působil v Pressklubu necelý rok. „Byl to jeden z nejzajímavějších roků mého života, ale jsem zvyklý dělat věci na sto procent. Časově nebylo možné dlouhodobě skloubit dvě náročné profese dohromady,“ sdělil Tuna novinářům.

„Byla to obrovská škola. Připravoval jsem téměř každý den velký rozhovor na často i velmi kontroverzní témata živě do vysílání,“ dodal.

Šulcová má zkušenosti z domácí redakci Radiožurnálu a moderovala v Rádiu Česko. „Jako parlamentní zpravodajka Primy jsem připravovala politické zprávy. Byla jsem zvyklá se ptát, i když to často nebylo někomu příjemné a utíkal mě před kamerou. Doufám, že ze studia Frekvence 1 nikdo utíkat nebude,“ poznamenala Šulcová.

Reklama

Výběr článků

Načítám