Hlavní obsah

Tribut Pink Floyd slibuje velkou stadiónovou show The Wall

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

The Australian Pink Floyd Show se zastaví dvakrát v ČR (1. 2. 2009 ČEZ Aréna Ostrava a 2. 2. Tesla Aréna Praha), aby nabídla fanouškům zaniklé rockové legendy Pink Floyd vzpomínku na obří koncertní show The Wall.

Článek

"Produkce je plná animací, obrazů, laserů, světělných efektů a nafukovacích překvapení. Chybět nebude ani speciální Greatest Hits přídavek," slibuje Lucie Marková z Pragokoncertu.

The Australian Pink Floyd Show připravili show jako oslavu 30. výročí vydání klasické "rockové opery" The Wall (1979). Turné startuje již nyní v říjnu 55 koncerty v Americe a po novém roce se přehoupne do Evropy. Kapela se chlubí tím, že má podporu člena Pink Floyd Davida Gilmoura.

Vystoupení obsahuje celé album The Wall, zřejmě nejslavnější počin skupiny a obecně jednu ze zásadních desek hudební historie. Její slávu podpořil také film Pink Floyd: The Wall (1982), který režíroval Alan Parker a obsahoval proslulé animované sekvence Geralda Scarfa.

Vstupenky jsou k dispozici v obvyklých předprodejích Ticket-Art, Ticketportal a Ticketstream, v agentuře Pragokoncert a na webu www.mastersofrock.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám