Hlavní obsah

Travolta se chce postavit Bondovi jako záporňák

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec John Travolta plánuje roli protivníka agenta Jamese Bonda v příští bondovce. Prozradil to britskému listu The Telegraph.

Foto: Milan Malíček, Právo

John Travolta s fanoušky

Článek

„V tom příštím filmu bude trochu jiný záporňák. Mluvil jsem o tom s producentkou Barbarou Broccoliovou a jí se to moc líbí – bylo by to skvělé,“ řekl herec. Ještě ale nebylo oficiálně potvrzeno, že roli dostane.

John Travolta má rozhodně bohaté zkušenosti s hraním padouchů a mafiánů, ať už ve filmu Únos vlaku 1 2 3, nebo jako zkorumpovaný agent v Divoších. Momentálně se také chystá na roli mafiána Johna Gottiho v biografickém filmu Gotti: In the Shadow of My Father.

Jak ale sám říká, kapitola zloduchů nebude uzavřena, dokud si nezahraje protivníka slavného Agenta 007.

Foto: MGM/Columbia

Skyfall přinese retro auta a atmosféru 60. let.

Čtyřiadvacátá bondovka by se měla objevit v kinech v listopadu 2015. Určitě se počítá s hercem Danielem Craigem pro hlavní roli a režii by měl mít Sam Mendes. Vzhledem k hodně vzdálené premiéře se zatím o samotném příběhu moc podrobností nešíří.

Minulá bondovka Skyfall vydělala celosvětově asi 1,1 miliardy dolarů. V Británii byla vyhlášena nejvýnosnějším filmem v tamní historii, ale podobná prohlášení jsou vždy sporná, neboť nepočítají s inflací a výkyvy měnových kurzů. Skyfall také získal dva Oscary ve vedlejších kategoriích. První byl pro zpěvačku Adele a filmovou píseň, druhý za střih zvuku.

Reklama

Výběr článků

Načítám