Hlavní obsah

Tata Bojs, Dunaj, Jiří Schmitzer i Atavists vystoupí v Mikulově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový festival MikuLOVE se koná 27. a 28. srpna v areálu letního kina v Mikulově. Chce navázat na tradici festivalu Eurotrialog, který tam do své smrti v roce 2019 pořádal hudebník, promotér a fotograf Romek Hanzlík.

Foto: Mikulove

Jiří Schmitzer

Článek

Tata Bojs, Khoiba, Už jsme doma, The Atavists, Jiří Schmitzer, Dunaj, Tornádo Lue, Vladivojna La Chia a Petr Uvira, Zuby nehty, Kalle, Cermaque, Ponk, Houpací koně, Budoár staré dámy a další tvoří aktuální program MikuLOVE, o který se stará nový dramaturg, Hanzlíkův dlouholetý kolega z kapel FPB a Už jsme doma Miroslav Wanek.

„Festival MikuLOVE nebude jen o zvučných jménech. Chceme také vyhledávat, podporovat a motivovat mladé talenty, bez kterých by jakýkoli hudební styl brzy vyschnul. Právě těmto umělcům se festival MikuLOVE může stát odrazovým můstkem a vstupenkou do světa profesionální hudby,” dodal Wanek.

Foto: Supraphon/Salim Issa

Tata Bojs, zleva Jiří Hradil (klávesy), Vladimír Bár (kytara), Mardoša (baskytara), Milan Cais (zpěv, bicí) a Dušen Neuwerth (kytara)

Festival MikuLOVE má ve svém názvu zvýrazněno slovo LOVE (láska). „Je to symbolické vyjádření ducha celého festivalu, který je o lásce k hudbě, ale i o lásce mezi lidmi, o toleranci, hledačství, o respektu k ostatním a hlavně o fantazii bez limitů, o nekonečném objevování,” dodávají oba současní pořadatelé Petr Pošvic a Radim Svatoň.

Dvoudenní i jednodenní vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.net. Děti do 15 let věku v doprovodu rodičů zdarma. Více informací na www.miku-love.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám