Hlavní obsah

Tarantino plánuje druhý díl Pulp Fiction

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENÁTKY

Groteskní gangsterka z roku 1994 se možná dočká pokračování. Režisér Quentin Tarantino by si podle Johna Travolty, který v kultovním filmu brilantně zahrál jednoho z dvojice zabijáků, chtěl slávu prvního dílu zopakovat.

Foto: Anna Čelouchová
Článek

"Každého půlroku mi volá kvůli projektu na další příběh bratrů Vegových - něco jako pokračování Pulp Fiction," řekl Travolta v rozhovoru pro italský deník La Repubblica. "Ale zatím to vždycky zůstane jen v jeho hlavě."

Obě osobnosti americké kinematografie mají ostatně možnost se potkat na právě probíhajícím filmovém festivalu v Benátkách. Travolta zde propaguje film A Love Song for Bobby Long, Tarantino pro změnu uvádí retrospektivu svých béčkových filmů z let sedmdesátých.

Ty mají v následujících dnech šanci vidět i tuzemští diváci na televizní stanici Prima. Od úterý až do příštího týdne si mohou vychutnat vždy před polednem neopakovatelnou atmosféru Ameriky let sedmdesátých se všemi jejími charakteristickými atributy, módou a životním stylem počínaje.

Reklama

Výběr článků

Načítám