Hlavní obsah

SuperStar se hledala v Brně

Právo, jaš
BRNO

O víkendu vybírala čtyřčlenná porota v Kongresovém centru v Brně účastníky do televizní pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. Z pátečního předkola se do sobotního konkurzu dostalo 85 soutěžících, mezi sto čtvrtfinalistů se jich nakonec probojovalo dvacet jedna.

Foto: Stanislava Dvořáková

Fyzikální show byla zajímavou ukázkou moderní výuky i kladného přístupu žáků k získávání technických znalostí včetně jejich aplikací.

Článek

"Řekl bych, že v Brně byli velmi dobří kluci. Před týdnem v Ostravě to tak nebylo. Znamená to, že proporce mezi pohlavími byla o víkendu velmi vyvážená," řekl Právu předseda poroty, zpěvák skupiny Žlutý pes Ondřej Hejma.

Mezi sto čtvrtfinalistů se probojoval i Vídeňák Patrick Jurdic, o jehož účasti v soutěži Právo informovalo v sobotu. "Přišel jsem před porotu a hned se mně zeptali, jestli jsem pořád tak veselý, jak vypadám. Já řekl, že ano a oni na mě, co chci zpívat. Dal jsem jim na vybranou. Nejdřív jsem zpíval čtyři anglické skladby, například od Franka Sinatry nebo Stinga, a pak jednu česky," řekl Jurdic Právu.

Soutěž Česko hledá SuperStar bude od února vysílat TV Nova. Poslední konkurz se uskuteční začátkem ledna v Praze.

Reklama

Výběr článků

Načítám