Hlavní obsah

SuperStar: Jde do tuhého

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapeklitá věc. Julianovi Záhorovskému, který v neděli vypadl ze soutěže Česko hledá SuperStar, podtrhl nohy swingový klasik Frank Sinatra. S největší pravděpodobností ho Záhorovský neposlouchá a za normálních okolností by s ním neměl nic společného.

Foto: Stanislava Dvořáková

Oblíbené TORNADO, byť nepatří k staročeským atrakcím, nesmí na současné pouti chybět.

Článek

Kolo se swingovými písněmi bylo vůbec trochu zákeřné. Lze předpokládat, že takové písně nebude nikdy nikdo ze soutěžících systematicky zpívat. Dokonce ani ve volných chvílích: je to už prostě stará věc.

Pozitivní je, že i ta nejjednodušší swingová písnička zpěváky prověřila. Kdyby porota při svém hodnocení brala ohledy na fakt, že soutěž je především pěvecká, nenechala by na nikom nit suchou, snad vyjma Balogové. Jenže Ondřej Soukup už minule Issovi řekl: "Prošvihl jste začátek a ty konce byly moc vysoko. Ale to je jedno." Tak je to jedno.

O vítězi přitom rozhodne posluchač, který třeba ani nepozná (a nikdo mu to neřekne), že jeho kůň zpívá falešně. A ve chvíli, kdy jde do tuhého, by věci měly být nazývány pravým jménem. Tím spíš, když soutěž láme rekordy.

Anketa

Měl by se v soutěži Česko hledá SuperStar klást důraz především na pěvecké kvality?
Ano
83 %
Ne
17 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 581 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám