Hlavní obsah

Šuláková bude slavit ve Strážnici

Právo, Jaroslav Rudiš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STRÁŽNICE

Pátý ročník festivalu Slunce se bude konat v pátek a v sobotu v areálu zámeckého parku ve Strážnici. Vystoupí na něm více jak 40 zpěváků, zpěvaček a muzikantů, mezi nimi František Nedvěd, Jiří Suchý, Fleret nebo Lenka Dusilová.

Foto: Město Domažlice

Povznést Městský stadion Střelnice v Domažlicích na evropskou úroveň by měla plánovaná rekonstrukce tohoto areálu.

Článek

"S Fleretem vystoupí v sobotu Jarmila Šuláková, která ve Strážnici oslaví významné životní jubileum," řekl Právu ředitel festivalu Pavel Kopřiva.

Program je letos rozdělený na Pánský a Dámský den. "V pátek vystoupí Neřež, Hop Trop, Oskar Petr, Jiří Suchý nebo Roman Horký," uvedl Kopřiva. Horký měl původně vystoupit se svou skupinou Kamelot. Její kytarista Viktor Porkristl se však v sobotu vážně zranil při autonehodě, když s vozem při návratu z Porty vletěl do stromu. Dva jeho spolujezdci bohužel zemřeli. "Vzhledem k tragickému úmrtí kamarádů a zranění Viktora Porkristla, bude Horký svůj koncertní blok absolvovat sólově," řekl Kopřiva.

V sobotu ve Strážnici zahrají například Hana Ulrychová s Javory, Blanka Táborská a AG Flek, Alice Holubová a Hradišťan, Pavlína Jíšová a CS band a také Lenka Dusilová, která má připravený speciální akustický set. 

Program festivalu podle něj jinak platí tak, jak byl zveřejněn. "Navíc zahraje skupina Docuku, která je objevem letošní sezóny. Hraje v ní Lucie Redlová, dcera Vlasty Redla. Očekáváme hezké počasí a spoustu lidí," dodal Kopřiva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám