Hlavní obsah

Střihavka, Pavlíček, Kulhánek, Dragoun. Česká kapela snů na turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Projekt Supergroup.cz neboli sestava domácí rockové elity (Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Meier) vyráží na jarní turné a 17. března se zastaví v pražském Lucerna Music Baru.

Foto: Martin Hasil

Česká Supergroup

Článek

Supergroup plánuje také koncerty v Plzni (12. března, KD Šeříkovka), Jablonci (2. dubna, Eurocentrum), Ostravě (10. dubna, Fabric) nebo v Brně (17. dubna, K.C. Semilasso).

Tato kapela snů vznikla na základě přání samotných fanoušků, kteří si složení odhlasovali. Poprvé se představila loni v březnu na čtvrtém brněnském Beatfestu, jenž byl beznadějně vyprodán.

Foto: Petr Horník, Právo

Michal Pavlíček z Pražského výběru.

Kytarová sóla obstará Michal Pavlíček, ikona Pražského výběru a autor mezinárodně uznávaných soundtracků i muzikálů, vokály špičkový rockový a muzikálový zpěvák, Pavlíčkův dlouholetý kolega z BSP Kamil Střihavka. Basovou legendu Vladimíra Kulhánka (Flamengo, Krausberry, ETC) také není třeba představovat, podobně jako klávesáka Romana Dragouna a houslistu Jana Hrubého. Na bicí hraje Miloš Meier.

Foto: Sony Music

Kamil Střihavka pro turné rozšířil sestavu své doprovodné kapely.

Stejně hvězdný jako sestava bude i repertoár. Kapela se zaměřila na předělávky klasik od Free, Deep Purple, AC/DC, Led Zeppelin, Stromboli či ETC.

Jako předkapela se má představit duo Skořepa & Tokhi. Vstupenky jsou v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru za 250 korun a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě bude 300 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám