Hlavní obsah

Steven Tyler nesmí zpívat. Poslední turné Aerosmith je přerušeno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce po začátku svého rozlučkového turné museli američtí rockeři Aerosmith oznámit, že je na třicet dní pozastavují. V prohlášení pro média stojí, že koncerty jsou odloženy na leden kvůli špatnému zdravotnímu stavu zpěváka Stevena Tylera. Lékař mu doporučil odpočívat a zakázal zpívat.

Foto: Amy Harris, ČTK/AP

Aerosmith zahájili své poslední turné na začátku září ve Wells Fargo Center ve Philadelphii. Na snímku zpěvák Steven Tyler.

Článek

Aerosmith byli nuceni odložit vystoupení v Detroitu, Chicagu, Washingtonu, Torontu, Raleighu a Clevelandu, a to až na leden 2024.

„Jsem zdrcen diagnózou od lékaře, který mi zakázal na třicet dní zpívat. Během sobotního koncertu (v New Yorku, pozn. red.) jsem utrpěl poškození hlasivek, což vedlo ke krvácení. Abychom se mohli vrátit a podat výkon, který si zasloužíte, jsme nuceni odložit některé koncerty,“ sdělil pětasedmdesátiletý Steven Tyler na Instagramu.

Rozlučkové turné Aerosmith odstartovalo začátkem září ve Philadelphii. Peace Out: The Farwewell Tour se mělo odehrát ve čtyřiceti městech v USA a Kanadě, přičemž poslední zastávkou měl být 26. ledna 2024 Montreal. Nyní je to tak, že se turné skupiny prodlouží o měsíc a skončí v Clevelandu na konci února 2024.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám