Hlavní obsah

Spaceyho vystřihneme. Bubeník Nirvany a známý moderátor si utahovali z MeToo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý člen Nirvany Dave Grohl byl hostem moderátora Jimmyho Fallona v The Tonight Show. Dělali si z legraci ze zákazu Kevina Spaceyho, kterého před čtyřmi lety smetla vlna MeToo a od té doby v Americe netočí.

Foto: Profimedia.cz

Dave Grohl

Článek

Fallon si v úvodu pochvaloval, jak ustupuje pandemie a svět se vrací do normálu.

„Publikum se vrací, restaurace se vrací,“ vyjmenovával spokojený Fallon.

„Kevin Spacey se vrací,“ dodal Grohl. Herec má totiž po letech opět hrát ve filmu, i když jen v Itálii.

„Ne Dave, ne,“ mírnil ho moderátor. „To pak vystřihneme,“ dodal.

Foto: Netflix

Kevin Spacey jako Frank Underwood v Domu z karet

Vtip byl zjevně domluvený, ale naráží na reálnou cancel culture, likvidování umělců i dalších lidí na základě neprokázaných činů nebo pouhého vyjádření nesouhlasu s radikální ideologií takzvaných progresivistů.

Ženy se rodí s vaginou, řekla skotská studentka. Hrozí jí vyhazov

Evropa

Spacey by měl hrát v italském filmu režiséra Franka Nera. Producent Louis Nero uvedl, že bude mít malou roli v nezávislém snímku L’uomo Che Disegnò Dio (Muž, který stvořil Boha).

Herec dostal stopku v roce 2017. V Americe i v londýnském divadle Old Vic si na jeho sexuální obtěžování stěžovali různí muži, nic z toho však zatím nevedlo k pravomocnému rozsudku. V jednom případě si údajná oběť obvinění rozmyslela, v jiném zase americké úřady uvedly, že se věc měla stát tak dávno, že už je promlčena. Další případ byl zastaven, protože údajná oběť už dříve zemřela, a jeden muž chtěl Spaceyho žalovat jen anonymně, což soudce odmítl.

Reklama

Výběr článků

Načítám