Hlavní obsah

Sofistikovaný neo-soul-jazz Ochepovského a R&B objev 7krát3 naživo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ochepovsky Project s česko-tureckou zpěvačku ILÆY a 7krát3 live band vystoupí 30. dubna v Praze v rámci Art Parkingu na tržnici v Holešovicích. Oslaví tak Mezinárodní den jazzu. Celá akce probíhá v autech.

3krát7, objev roku 2019

Článek

Ochepovsky Project je skupina Igora Ochepovského, původně ruského kytaristy působícího v Praze. Zkušeně si pohrává se soulem, jazzem a popem. V roce 2019 kapela vydala EP s názvem Take Care of Me.

Vycizelované R nejvyšší úrovně spojuje s ulítlými i vtipnými texty 7krát3 alias českobudějovický zpěvák Štěpán Hebík. První singl Promiň zveřejnil v roce 2019 a okamžitě zaujal. Později byl nominován na cenu Anděl za videoklip roku. Známé jsou také hity Tygrovanej sprej nebo Pobývám tu.

V roce 2020 vydal 7krát3 své první EP nazvané I. Obsahuje 6 skladeb, na kterých mu hostují zpěváci Jiří Korn a PSH.

Vstupenky pro auto

Mezinárodní den jazzu, jehož ambasadorem je Herbie Hancock, připadá na 30. dubna. U nás tento den tradičně připomíná festival Mladí ladí jazz a ani letos tomu navzdory okolnostem nebude jinak.

„Jsme moc rádi, že jsme se mohli připojit k festivalu Art Parking, který se inspiroval autokiny. Po víc než půl roce se tak vrací živá kultura na scénu, byť zatím z bezpečí našich automobilů. Věříme, že si naši fanoušci tuhle první jarní hudební vlaštovku opravdu užijí,“ řekl  ředitel festivalu Mladí ladí jazz Jan Gregar.

Koncert začíná v 19.00. Předprodej vstupenek probíhá v síti GoOut. Cena vstupenek je 547 Kč za jeden automobil. Vjezd do areálu bude umožněn pouze po předložení čestného prohlášení o negativním výsledku antigenního nebo PCR testu (ne starším než 48 hodin od začátku koncertu) nebo o prodělání onemocnění Covid-19 v době 90 dnů před datem koncertu. Více informací na www.mladiladijazz.cz a www.artparking.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám