Hlavní obsah

Sledovanost: Četníci skončili, Stardance může triumfovat

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky tomu, že ČT již nevysílá Četnické humoresky a Nova nenasadila v sobotu žádný silný film, triumfoval ve víkendové statistice Stardance... když hvězdy tančí jako nejsledovanější nezpravodajský pořad.

Článek

Stardance měl podle údajů ATO mediaresearch 1,75 miliónu diváků. Z dalších pořadů ČT se dobře uchytily Bolkoviny (téměř 1,5 miliónu), starší seriál Bylo nás pět (cca 1,2 miliónu) a 13. komnata (cca 1,2 miliónu). Talk-show Uvolněte se, prosím tentokrát přilákala slušných 1,3 miliónu lidí, v začátcích však mívala lepší výsledky.

Na Nově se dobře uchytili archívní Černí baroni (cca 1,2 miliónu) a americká komedie Žába k zulíbání (1,2 miliónu). Podobně dopadly Střepiny (1,2 miliónu) a Občanské judo (1,3 miliónu). Úplně nejsledovanějším pořadem této komerční stanice se stal Maxi Clever s téměř 1,4 miliónu diváků.

Výsledky Primy jsou už měsíce stále stejné. Kolem miliónu se pohybují soutěže Ber nebo neber a Hádej, kdo jsem a finále skomírající reality show Vyvolení sledovalo jen o málo více diváků než předchozí díly (0,7 miliónu).  

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám