Hlavní obsah

Skupina Lucie vyjede do hal se symfoniky

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na podzim roku 2021 vyrazí kapela Lucie na halové turné v České republice s novým programem s exkluzivními aranžemi v doprovodu symfonického orchestru, pěveckého sboru a s organicky efektní dynamickou scénou. Koncertní série by měla začít 27. září 2021 v ostravské Ostravar Areně.

Foto: Ondřej Pýcha

Skupina Lucie, zleva Michal Dvořák, P. B. Ch., Robert Kodym a David Koller

Článek

Pokračovat bude 8. října v Brně v DRFG areně, 12. října v pardubické Enteria Areně a vyvrcholí v pražské O2 areně 20. října 2021.

Členové Lucie se shodují, že jednou z největších a nejnáročnějších inovací byla příprava samotné organicky dynamické scény. Ta využívá nejnovější technologie z oblasti zvuku i vizuálních efektů a zároveň osvědčené divadelní principy.

„Na scéně, kterou chceme fanouškům představit, jsme pracovali bezmála rok. Práce to byla náročná, ale krásná, a věříme, že to bude stát za to. Je to pro nás speciální projekt, proto chceme, aby z něj i naši fanoušci měli výjimečný zážitek,“ říkají muzikanti.

Lucie se v koncertech spojí s dirigentem Kryštofem Markem, držitelem Českého lva za hudbu k filmu Masaryk, který vytvořil nové symfonické aranžmá pro celý program show. V kombinaci kompletního obsazení skupiny, Filharmonie Hradce Králové a pěveckého sboru se tak na fanoušky chystá téměř dvouhodinový průřez celou tvorbou Lucie.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám