Hlavní obsah

Skupina Green Day chystá na úterní koncert v Praze pořádnou šou

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý český koncert amerických punkrockerů Green Day v úterý 29. června večer na pražském Výstavišti slibuje velkou podívanou.

Foto: Profimedia.cz

Green Day se 29. června zastaví i v Praze.

Článek

Pořadatelé avizují přes dvě hodiny trvající set, řadu pyrotechnických efektů, dvě velkoplošné obrazovky i obří LED stěnu, světelné efekty a pódium o rozměrech 40krát 18 metrů.

„Díky tomu i diváci dále od pódia budou mít skvělý výhled a kapelu téměř na dosah ruky,“ uvádí Borek Jiřík z pořadatelské agentury Charm Music.

Tým Green Day přiveze do Prahy 8 autobusů, techniku pak třináct kamiónů. Kanadská předkapela Billy Talent přijede s jedním kamiónem a dvěma autobusy, české The Pooh přiveze jeden autobus MHD.

Pro samotné členy Green Day je kromě jejich šatny připraven i meditační pokoj s pohovkami, tzv. „válečný“ pokoj, rodinný pokoj, zkušebna s nástroji i posilovna. V zázemí budou také pračky a místnost na obleky pro muzikanty.

Vstupenky na koncert budou k dispozici i na místě.

Reklama

Související témata:

Související články

Green Day před vysvědčením zahrají v Praze

Neopunkoví Green Day zahrají na pražském Výstavišti v úterý 29. června v rámci evropského turné k poslednímu albu 21st Century Breakdown. Předskokany jim budou...

Výběr článků

Načítám