Hlavní obsah

Ska-P, Placebo i Gogol Bordello na Rock for People

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupiny Placebo, Ska-P nebo Gogol Bordello ohlásili jako hlavní hvězdy organizátoři patnáctého ročníku festivalu Rock for People, který se na letišti v Hradci Králové uskuteční od 4. do 6. července.

Článek

Placebo, kteří mají v Česku početné publikum, právě dokončují nové řadové album. Mělo by vyjít v červnu. V Hradci Králové by tak nový materiál mohl mít premiéru. Velmi populární jsou u nás také španělští Ska-P, kteří mají svůj styl vytčený přímo v názvu. Kapela nedávno dokázala zaplnit pražskou Tesla Arénu, přestože ji mainstreamová rádia a televize ignorují.

„Byli jsme prvním tuzemským festivalem, kde Ska-P vystoupili. Přiváželi jsme i všechny jejich související hudební projekty jako The Locos nebo No Relax. A vždy patřily k největším tahákům. Letos jsme sobě i návštěvníkům nadělili Ska-P ke kulatým narozeninám festivalu,“ říká Michal Thomes z pořádající společnosti Ameba Production.

Z dalších zahraničních účinkujících stojí za zmínku američtí gypsy-punkoví divoši Gogol Bordello, Bloc Party nebo taneční Freestylers. Z českých a slovenských kapel přijedou Visací zámek, Horkýže slíže, Sto zvířat, Wohnout, Divokej Bill, Tleskač, Skyline a další.

Lístky na festival jsou od 1. března budou v běžných předprodejích za cenu 1 050,- Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám