Hlavní obsah

Seriál Přátelé se po letech vrátí jako film

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí novináři dlouho spekulovali o tom, kdy se vrátí slavný seriál Přátelé na obrazovky, ale nakonec to dopadlo úplně jinak. Na obrazovky se nevrátí, začne se točit celovečerní film pro kina, a to se všemi původními herci. Uvedl to ve středu server Mail Online.

Článek

Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrowová a David Schwimmer si své životní role zopakují během osmnácti měsíců, tvrdí tajný zdroj britského serveru.

Stejný zdroj se neopomněl zmínit, že hlavní argument, který přesvědčil váhající Jennifer Anistonovou pro návrat, je kasovní úspěch podobného projektu Sex ve městě. Když prý herečka viděla, co se stalo se Sexem ve městě a Sarah Jessicou Parkerovou, začala trochu závidět. Pokud připravovaný film Přátelé nebude úplně nepovedený, čekají se stejné nebo ještě větší tržby.

Jennifer Anistonová o návratu Přátel přemýšlela už mnohem dříve. Letos v létě se o spolupráci na filmu domlouvala s Courteney Coxovou a obecně se o návratu Přátel mluví už čtyři roky, i když zpočátku měli všichni na mysli spíše televizní seriál.

Už v roce 2006 server Hollywood.com uvedl, že Anistonová chce seriál Přátelé obnovit a podobný názor měla i Lisa Kudrowová. Tiskový mluvčí společnosti Warner sice tehdy řekl, že se "absolutně nic nepřipravuje", ale lidé z branže potvrdili, že se seriál skutečně měl natáčet. Jeden ze tří mužských protagonistů to ale odmítl, přestože mu měl být nabízen až milión dolarů za jednu epizodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám