Hlavní obsah

Seriál Griselda představí kmotru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestidílný seriál Griselda, inspirovaný životem protřelé a ambiciózní kolumbijské podnikatelky Griseldy Blanco, představuje první teaser.

Teaser GriseldaVideo: Netflix

 
Článek

Roli oddané matky, která vytvořila jeden z nejvýnosnějších kartelů v historii, ztvárnila kolumbijská herečka Sofía Vergara, známá například z komediálního seriálu Modern Family.

V Griseldě ji čeká její dramatický debut, když hraje ženu, jíž smrtící směs netušené dravosti a šarmu pomohla zkušeně se pohybovat mezi podnikáním a rodinou, díky čemuž se stala všeobecně známou jako „kmotra“.

Foto: Netflix

Sofíe Vergara jako Griselda.

„Když se s Griseldou setkáváme, je to žena, která je ovládaná okolním světem, jemuž dominují muži. Sledujeme ale také její vývoj, kdy využívá svého útlaku jako prostředku k teroru. Právě tato dvojakost mě na Griseldě fascinuje a Sofía Vergara její podstatu zachycuje velmi silně a přesvědčivě,“ chválí herečku režisér a výkonný producent Andrés Baiz.

Seriál Griselda bude mít na Netflixu premiéru 25. ledna 2024.

Divadlo Bez zábradlí: sezona otců a synů

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám