Hlavní obsah

Šéf Playboye chce film o sobě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hugh Hefner - milionář, nestyda, ješitný stařík, megaloman. Ať už si o něm myslíte cokoliv, jisté je, že život zakladatele Playboye není nudný. Nyní si přeje, aby o něm byl natočen celovečerní film a už si vybral i herce, který ho má představovat.

Článek

Ačkoliv Hefner v dubnu oslavil osmdesátku, neztrácí energii. Obráží večírky se svými "zajíčky" nebo si užívá ve svém luxusním sídle. K uspokojení jeho ega mu chybí jen životopisný film, ve kterém by ho podle jeho přání měl hrát australský herec Hugh Jackman. Ten se k tomu zatím nevyjádřil. Podobné cti se už dostalo jinému slavnému muži, který si založil kariéru na "prasečinkách", Larrymu Flyntovi. Jeho život zfilmoval Miloš Forman. 

Kontroverzní Hefner patří k největším americkým celebritám. Playboy založil v roce 1953 a udělal z něj nejrozšířenější pánský časopis na světě. Postupně vybudoval komerční impérium obsahující i televizi, Playboy kluby či kasína. Celou dobu přitom pilně pracuje na své image zvrhlíka, vymetá večírky, obklopuje se armádou placených společnic ve spodním prádle a nešetří širokými úsměvy a sebevědomými výroky.

Ve filmu už se objevil několikrát. Např. v devadesátých letech o něm natočili dokument nazvaný Hugh Hefner American Playboy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám