Hlavní obsah

Sázavský Plaváček fest bude mít hvězdné složení

Jedním z festivalů, které letošní nabitou sezonu protáhnou až do září, bude Plaváček fest, který se koná 9. až 11. 9. v kempu Sázavský ostrov ve městě Sázava. Pořádá ho plavecká škola Plaváček jako oslavu 30 let od svého vzniku. Hlavní hvězdou programu bude zpěvačka Aneta Langerová.

Foto: Milan Malíček

Na festivalu vystoupí Aneta Langerová.

Článek

Mezi dalšími známými jmény, která se objeví v sestavě účinkujících, jsou kapely Zrní, MidiLidi či Kateřina Marie Tichá & Bandjeez.

Na festivalu vystoupí také umělci spřátelení s Plaváčkem, jako je Ondra Smeykal, Jinotaj, Tranzan, Yellow Sisters, Klára Sára nebo Marie Tilšarová.

Pro děti je připraven program složený z umělců, kteří prošli pobyty nebo kurzy Plaváčku: Radka Rubešová, Eva Kratochvílová, Tomáš Sukup, Honza Hrubec, divadlo Kjógen, Agáta Dušková z Divadla Kampa. Mezi účinkujícími se objeví i samotné lektorky Plaváčku, např. Růženka Kunstýřová s vystoupením pole dance nebo Kamila Connell s intuitivním tancem.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Moderovat festival bude Tamara Melissa a Josef Mihališin.

Plavecká škola Plaváček vznikla ve Žďáře nad Sázavou v roce 1992 a časem se rozrostla na 11 poboček v Česku se 120 instruktorkami plavání pro děti i dospělé.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám