Hlavní obsah

Satisfucktion představují nový klip

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeská rocková skupina Satisfucktion uvádí v premiéře videoklip ke skladbě My Desire z připravovaného, dosud nepojmenovaného minialba, které vyjde na podzim letošního roku.

Videoklip ke skladbě My DesireVideo: Skupina Satisfucktion

 
Článek

Celé minialbum se natáčelo ve studiu Loco pod producentskou taktovkou Jakuba „Salmy“ Hájka (Atari Terror), který ke skladbě My Desire napsal text. Videoklip samotný byl natočen během dubna v tomtéž studiu. Jeho režie, kamery a scénáře se chopil Radim Věžník, jinak zpěvák a kytarista kapely Rattle Bucket.

„Skladba je o tom, co prožívá devadesát procent skupin našeho druhu. Každý den práce, starosti, děti, ale v srdci je pořád muzika, kterou si nenecháme vzít, a vždycky jedeme na plný pecky,“ vysvětluje zpěvák Broňa.

Dodejme, že skupina Satisfucktion vznikla v roce 1991 ve Vyšším Brodě. O jedenáct let později vyhrála soutěž Rock Made In Gambrinus a koncertovala se skupinami Dog Eat Dog, Faith No More či Kiss.

Reklama

Výběr článků

Načítám