Hlavní obsah

Sámer Issa natočil druhý videoklip

Právo, Dana Kaplanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sámer Issa sedí u baru ve zcela zaplněném pražském klubu Radost FX. Rukou si pohrává s kostkou ledu. Tanečnice se svíjejí v rytmu rhythm and blues a mladík v klobouku zpívá píseň Shake That Thing ze svého alba Busted. Takový bude druhý Sámerův videoklip.

Článek

"Přidal tomu trochu orientální prvky," řekne zpěvákův kamarád a spoluautor písně Ondřej Brzobohatý. Loňského finalistu soutěže Česko hledá Superstar si velmi oblíbil. "Ze všech mi nejvíc vyhovuje stylem. Líbí se mi to, co dělá, jak zpívá a co zpívá," dodává hudebník. Na připravovanou druhou Sámerovu desku už píše několik dalších kousků.

Klip uvede v Esu Leoš Mareš v sobotu 18. června na Nově a poté se objeví v pořadu T hit na Primě. Natáčí ho režisér arabského původu, který trvale žije v Německu. Jmenuje se Farid a na place mluví anglicky. Může se Sámer při natáčení bránit, když mu něco nesedí?

"Jasně! Všechno schvaluju. Neřeším třeba kompars, ale schvaluju náměty, návrhy příběhů, obrázky. Když mi to nesedí, odmítnu to. Na oblečení mám stylistku Terezu, která je naprosto skvělá, té věřím. Ale i na kostýmové zkoušce jsme se dohadovali, co bych si měl obléknout," tvrdí zpěvák. A dvě krojované dívky, které se v klipu objeví, Sámer okomentuje: "To byl jen takový fór!"

Co říká Sámer Issa letošní soutěži Superstar?

 "Co říct? Vypadla Gába, O.K. Kluci, dotoho! Myslím si, že oba jsou hrozně talentovaní. Vlasta Horváth umí výborně zpívat, má velký rozsah, to je výhoda a Petr Bende je zase rocker. Oba můžou českému šoubyznysu hodně dát, rozhodně víc než Gába Al Dhábba," soudí Sámer Issa. A jak se při hledání letošní české superstar dívá na arabský prvek, který tam loni vnesl on a letos Gába s Alim? "Zdá se, že se českému národu arabské cítění líbí, já mám ale svou cestu, svůj styl, tak snad se to všechno podaří," přeje si Sámer.

Reklama

Výběr článků

Načítám