Hlavní obsah

Sloupek Štefana Švece: Zednářisti a pirátisti

Právo, Štefan Švec, SALON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde jsou ty časy, kdy za všechno mohl Kalousek. Ten byl aspoň pár let ministrem, takže se jeho nekalým rejdům dalo věřit. Od letošního jara můžou za vše piráti a tomu se přeci jen věří hůř.

Foto: Milan Malíček, Právo

Štefan Švec (1978) je publicista a kritik.

Článek

Vždyť nikdy nedrželi žádné ministerstvo. Přesto už sem stihli přivézt spousty migrantů, okrást republiku o dotace pro Agrofert a donutit děti ve školách, aby se nechaly přeoperovat na transgender.

Je zřejmé, že piráti nějakým záludným způsobem ovládají republiku a způsobují v ní veškerý šlendrián navzdory vládě, která za nic nemůže. To je ale jenom začátek. Mnohem horší věci by se staly, kdyby Bartošovy fetky vyhrály volby a zavedly tu komunismus pod správou USA. Naštěstí jsem o tom podrobně informovaný, denně mi chodí mejly plné velkých písmen a obrázků s šílenými citáty pirátských lídrů. Poslední dobou už v podstatě jiné mejly nechodí.

Díky tomu vím, že Olga Richterová chce do bytů větších než osmdesát metrů povinně nasazovat muslimy. Zároveň začnou všichni majitelé nemovitostí platit takové daně, že z nich budou žebráci a skončí na ulici. Jejich byty a domy naopak zdarma obsadí bezdomovci v komunistickém projektu Housing First. Půjde o škatulata, hejbejte se – z bytů ven a naopak. Pokud dobře počítám, v našem bytě velkém dvaaosmdesát metrů vyjde osmdesát metrů na bezdomovce a dva metry na přidruženého muslima. Doufám, že si budou rozumět.

Neustále zhulený Ivan Bartoš sice tvrdí, že nic nebere, ale podívejte se na ty dredy. Proto chce konečně zlegalizovat prodej heroinu, který sám provozuje v ulicích Prahy. Nelegálně ho nechává dovážet z Thajska, jak dokazuje video s pánem, který to říká.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Předseda pirátů Ivan Bartoš

Aby Bartoše při prodeji heráku nikdo nechytil, plánuje vzít všem důchodcům řidičáky. Pěšky už ho ve svém věku nedoběhnou. Zároveň jim chce snížit důchody o padesát procent a ušetřené peníze dát migrantům. Taky se bude smět do důchodců beztrestně kopat. Proč? Protože program šikanování důchodců je přesně to, co přitáhne mladé voliče. Lidé pod čtyřicet netouží po ničem jiném, než aby si mohli kopnout do svých babiček, to ví každý. Klidně tomu obětují i svou budoucnost a Evropu.

Piráti totiž podporují EU, která je tu jen proto, aby Evropu zničila. Jsou to ilumináti, které financuje Soros a další Židé, jejichž cílem je, aby vše ovládli muslimové, protože Židé a muslimové drží odjakživa spolu.

A to zdaleka není vše. Jsem si jistý, že spoustu dalších, stejně důvěryhodných zpráv se z mejlu ještě dozvím. Je to všechno pravda, a kdo tomu nevěří, je zmanipulovaná ovce, která věří všemu, co jí přijde mejlem.

Reklama

Související články

Sloupek Štefana Švece: Definice ženy

Jak směšné nám dnes připadají středověké hádky o to, kolik andělů se vejde na špičku jehly! Jak zvláštní nám dnes přijdou časy, kdy se celé armády zabíjely...

Sloupek Štefana Švece: Jen ať se to mele

30. června dostaly děti vysvědčení. Některé přinesly domů i obrázky, které ve školách malovaly. Taky slavní čeští výtvarníci přinesli obrázky. Do Veletržního...

Sloupek Štefana Švece: Kdo bude knězem

Mým oblíbeným Slovákem je arcibiskup Ján Orosch. Prelát, který nastoupil do čela arcidiecéze v Trnavě po odvolaném Róbertu Bezákovi, na jehož kauzu si možná...

Výběr článků

Načítám