Hlavní obsah

Dokumentality IV: Paroubku, kdo je z politiků největší mimozemšťan?

Právo, Lenka Vochocová, Inventura, SALON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý díl z dokumentárního cyklu Lindy Jablonské, který natáčí se štábem mentálně hendikepovaných lidí z občanského sdružení Inventura. Jednotlivé části vám bude Salon nabízet týden co týden až do voleb. Výsledkem projektu bude mimo jiné dokumentární film.

Článek

Jeden z posledních mítinků ČSSD s Jiřím Paroubkem se podařilo zdokumentovat týmu dokudílny o.s.Inventura. Lidé ve štábu mají sice nějaký ten mentální hendikep, ale jejich investigativní otázky znejistily i lídra sociální demokracie. A brzy si ukážeme, že v tom rozhodně není sám. Takže kdo z českých politiků je podle Jiřího Paroubka největší mimozemšťan? Jakou naději nám ČSSD přinese a co udělá pro lidi s mentálním hendikepem? A jedna speciální od reportéra Aleše Koudely: Proč nevolíte Harryho Pottera, Paroubku?

Reklama

Související témata:

Související články

Dokumentality I: Před volbami

První díl z dokumentárního cyklu Lindy Jablonské, který natáčí se štábem mentálně hendikepovaných lidí z občanského sdružení Inventura. Jednotlivé části vám...

Dokumentality II: MeetFactory

Druhý díl z dokumentárního cyklu Lindy Jablonské, který natáčí se štábem mentálně hendikepovaných lidí z občanského sdružení Inventura. Jednotlivé části vám...

Výběr článků

Načítám