Hlavní obsah

Roztančený klip Znova a znova v pop-latino stylu Petera Lipy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský zpěvák Peter Lipa právě vydal osmnácté studiové album Dobré meno. Natočili k němu i videoklip Znova a znova v režii Braňo Gotthardta.

Peter Lipa - Znova a znova

 
Článek

„Znova a znova má takový letní odlehčený nádech, je lehce roztančená a nám přišlo vhodné ji použít jako singl a nechat ji obdařit i obrázky. K vydání nového alba jsme jako první natočili videoklip ke skladbě Motýl, která je v úplně jiném hudebním módu. Znova a znova je takový protipól. Přijde mi to tak dobré, posluchač vlastně dostane vizuální ochutnávku z CD hned ve dvou různých polohách. Klipy mám rád, protože dávají skladbě další rozměr,“ vzkázal Peter Lipa.

Peter Lipa kombinuje funky, jazz, blues, latinu a pop a proslul také nadprůměrnými poetickými texty plnými hříček, ironie a příběhů ze života. Spolupracuje s textaři jako Milan Lasica, Vlado Krausz nebo Rudo Rusiňák.

Deska Dobre meno obsahuje třináct tracků. Písničky se rodily během dvou let a zahostovat si do studia přišla třeba slovenská jazzová zpěvačka Zuzana Mikulcová v duetu Nenápadný nápad.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám