Hlavní obsah

Rodinná pouta nahradí seriál Velmi křehké vztahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná pouta na Primě skončila, ale jejich skalní příznivci či spíše příznivkyně nemusí truchlit. Nový romantický seriál Velmi křehké vztahy se představí hned v první pracovní den roku, v úterý 2. ledna od 20.00 hodin a pak ve čtvrtek ve stejném čase, kdy se vysílala "pouta".

Článek

Na obrazovku vplují v prvním díle seriálu symbolicky nazvaném Nový začátek staří známí herci z Rodinných pout. Příběh se ale odehrává v nemocnici, což vzbuzuje dojem, že se Prima pokouší o rychlou kopii Ordinace v růžové zahradě. Nova totiž v lednu seriál nevysílá.

Ústřední postavou seriálu je doktor Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr), skvělý neurochirurg a milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou (Dana Morávková), protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potkal Ivanku Sýkorovou (Zdeňka Žádníková- Volencová). Co se bude dále dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner (Martin Zounar) a inženýr Krátký (Jan Révai), se zájemci dozví už 2. ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám