Hlavní obsah

Raperka Nicki Minaj se ohlédne za svým životem

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Streamovací služba HBO Max chystá šestidílnou dokumentární sérii o zpěvačce a textařce známé pod pseudonymem Nicki Minaj. Raperka v půlhodinových epizodách provede diváky svou hudební dráhou i soukromým životem. Zprávu přinesl server Variety.

Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj

Článek

„Série přinese syrový a nepřikrášlený vhled do mého života,“ sdělila interpretka na svém twitterovém účtu. Příspěvek zveřejnila u příležitosti desátého výročí vydání své debutové desky Pink Friday.

Režie připravovaného projektu se ujme Michael John Warren, jenž už před dekádou o zpěvačce natočil dokumentární snímek pro televizi MTV.

„Nenabídneme jen přístupný pohled na jednu z nejikoničtějších muzikantek současné generace, ale také portrét odvážné ženy skrývající se za umělkyní,“ přiblížil námět režisér.

Bezmála osmatřicetiletá rodačka z karibského ostrova Trinidad je první ženou raperkou, které se podařilo prodat sto milionů nahrávek. V loňském roce na sociálních sítích oznámila, že s kariérou končí a chce se věnovat pouze své rodině. Podle nedávných informací časopisu Billboard ale chystá v pořadí páté studiové album.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám