Hlavní obsah

Rambo 5? Tak dobrá, přikývnul Stallone

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sylvester Stallone si nedá pokoj. Sotva proběhl kinosály čtvrtý díl Ramba, už se chystá na pátý. Na posměšky kritiků nebere hollywoodský herec s přezdívkou "hřebec" ohledy. V době plánovaného natáčení Ramba 5 mu bude dvaašedesát let.

Článek

Producent Harvey Weinstein řekl nedávno serveru Deadline Hollywood Daily, že páté pokračování už se Stallonem skutečně projednávají a že by se v něm hlavní hrdina vrátil zpět do USA. Na otázku, zda už herec není pro tyhle věci skutečně trochu moc starý, Weinstein odvětil jako typický Američan: “Líbí se mi myšlenka, že starší chlap někomu nakope zadek. Možná proto, že jsem taky starší."

Stallone mezitím naznačil jinému serveru, že příští Rambo bude od předešlých odlišný. Nemluvil o akci a horách vystřílených nábojů, ale o tom, že film bude "temnější a poněkud překvapivý".

Rambo slaví úspěchy v Barmě, tvrdí Stallone

Zároveň se neváhal pochlubit, že Rambo 4 s podtituelm Do pekla a zpět se stal hitem v Barmě a dokonce prý i "inspirací pro disidenty". Podle něj nalezli utlačovaní obyvatelé této asijské země pomocí amerického filmu jakýsi podpůrný hlas a herec je na to mimořádně hrdý.

Disidenti prý dokonce začali mezi sebou používat hlášky z filmu, v němž Stallone bojuje právě v Barmě proti armádě terorizující obyvatele. Tamní policie měla dát pouličním prodavačům DVD jasný zákaz šíření snímku, ale mnozí ho už viděli a údajně ze Stalloneho úsečných vět pronášených charakteristickým hrubým hlasem doslova "šílí".

Anketa

Co si myslíte o nápadu natočit Ramba 5?
Super!
74 %
Smíšené pocity
5,6 %
To už si snad dělá srandu...
20,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3323 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám