Hlavní obsah

Queenie propojí koncert s Křižíkovou fontánou

Uznávaná kapela Queenie, která napodobuje koncerty legendárních Queen včetně doprovodné show, vystoupí v pátek 23. července na Křižíkově fontáně v Praze.

Foto: Queenie

Queenie

Článek

Program začíná v 19:30, samotný koncert ve 20:00. Kapela svou show propojí s Křižíkovou fontánou. Speciálním hostem bude Štěpán Šmíd, který diváky krátce provede historií kapely Queen. Mezi písněmi zazní také operní árie Barcelona v duetu s Petrou Alvarez, sólistkou Národního divadla.

„Promysleli jsme každý detail, abychom posunuli zážitek diváků zase o trochu dál. Letošní léto bude o výzvách, ale vydáme ze sebe maximum, aby si diváci koncerty užili. Chceme si tak navzájem vynahradit rok, který jsme museli strávit doma,“ uvedl frontman Queenie Michael Kluch.

Foto: Queenie

Queenie

Queenie vznikli v roce 2006. Svá vystoupení označují za koncertní divadlo, skrze něž předávají hudbu Queen dalším generacím. Koncertní show Queenie charakterizuje nejen precizní ztvárnění písní v původních tóninách a aranžích či fyzická podoba zakladatele kapely Michaela Klucha s Freddiem Mercurym, ale také technická dokonalost podpořená vlastním realizačním týmem a smysl i pro nejmenší detaily.

Reklama

Výběr článků

Načítám