Hlavní obsah

První video láká na Star Wars: Vzestup Skywalkera

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový díl nekonečné hvězdné série Star Wars: Vzestup Skywalkera vstoupí do našich kin 19. prosince. Studio uvolnilo video lákající na předvánoční pohádkovou podívanou, ale nejde o plnohodnotný trailer.

StarWarsVideo: Disney

 
Článek

Místo traileru studio Disney nabídlo jen jakýsi skromný sestřih z různých období Star Wars. Novou akční fantasy Star Wars: Vzestup Skywalkera natočil režisér J. J. Abrams, který na příběhu pracoval se spoluautory (Derek Connolly, Chris Terrio, Colin Trevorrow).

Foto: Disney

Herečka Daisy Ridleyová

Hlavních rolí se ujali Daisy Ridleyová, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega,  Mark Hamill, Andy Serkis, Keri Russell, Billie Lourd, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tranová, Billy Dee Williams, Richard E. Grant, Joonas Suotamo či Anthony Daniels.

Když studio Disney koupilo práva na sérii, rozhodlo se z ní udělat stroj na peníze a točit nový díl každý rok, což vedlo logicky k nižší kvalitě a postupně i k nižšímu komerčnímu úspěchu. V roce 2018 se ukázalo, že Solo: Star Wars Story, narychlo spíchnuté pokračování, lidi moc nezajímá.

Filmový server The Hollywood Reporter tehdy s překvapením konstatoval, že jde o první film ze série Star Wars, který může dokonce prodělat. Ztráty se sice dají částečně zalátat pomocí prodeje reklamních předmětů a figurek, ale stejně jde o velký trapas.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám