Hlavní obsah

Prima spustí svou vlastní reality show - Balírnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prima se v tomto roce snaží posílit svou pozici a vstupuje do přímého boje nejen s veřejnoprávní Českou televizí, ale i s dominantní Novou. Její ambice potvrzuje seznamovací reality show Balírna, kterou bude vysílat každé úterý od 21 hodin, poprvé 5. října.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Diváci budou svědky dvou schůzek. Pro první budou vybírat z trojice mužů vhodného adepta pro dívku, v druhém to bude naopak. Vybrané dvojice řada nezvyklých zážitků, během kterých se rozhodnou, zda se chtějí více sbližovat i po natáčení pořadu, která moderují Tereza Šefrnová a Libor Bouček.

Co aktéry bude čekat, dopředu netuší. "O všem ví pouze štáb a moderátoři, kteří jim řídí program," uvedl šéfredaktor vlastní tvorby Primy Radomír Šofr: "Hned po seznámí nasedá dvojice do auta a štáb je odváží vstříc překvapením." Něco málo však přece jen prozradil: "Čeká je třeba společný let balónem."

Kamery poběží 48 hodin

Uvedl také, jak dlouho budou dvojici kamery sledovat: "Celé dva dny. Kamery jsou s nimi dokonce ještě několik hodin předtím, než se poprvé setkají. Zachycujeme tedy i nervozitu před prvním setkáním." Točit se bude neustále,  byť pořad trvá jen hodinu, uvedl Šofr: "Kamery vypnout nelze - co kdyby se stalo něco pro vztah zásadního, ať už v dobrém či špatném slova smyslu. Jedině tak má divák možnost dokonale poznat oba účastníky, být neviditelným svědkem jejich společného soukromí, vidět, jak jeden na druhého působí a jaké techniky balení používá."

Pro finále je pak připraven rituál "Ke krásně prostřenému stolu pro dva má každý z nezadaných možnost usednout, a dát tak najevo tomu druhému, že k němu něco cítí a že se domnívá, že jejich vztah, započatý před televizními kamerami, má šanci.

Moderátoři

Čtyřiadvacetiletá Tereza Šefrnová má sice zkušenosti s natáčením, natáčela klipy i filmy, ale především pro Američany a Němce. Moderovala také zábavné pořady a noční rozhlasové vysílání. Stejně starý Libor Bouček dva roky pracoval v České televizi v ranním vysílání pro děti.

Balírna představuje nepřímou konkurenci pro Milionový pár, jenž zatím diváky spíše ztrácí, než aby je získával. Sama však má také těžkého soupeře - Nova ve stejné době vysílá dlouholetou stálici své tvorby, pořad Na vlastní oči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám