Hlavní obsah

Premiéra filmu Grace of Monaco je odložena

Právo, Jaroslav Špulák

Jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku je Grace of Monaco. V hlavní roli se v něm představí Nicole Kidmanová, vedle ní pak například Tim Roth nebo Milo Ventimiglia. Diváci si ale budou muset na premiéru počkat. Byla odložena na neurčito. Napsal to The Hollywood Reporter.

Foto: ČTK

Hlavní roli ve filmu ztvárnila Nicole Kidmanová.

Článek

Původně se měl film objevit v kinech v květnu. Česká premiéra byla naplánovaná na první den toho měsíce. Filmové studio The Weinstein Company ho ale aktuálně stáhlo z přehledu premiér.

Je to už podruhé, kdy je premiéra snímku přesunuta. Poprvé se měl v kinech objevit v listopadu loňského roku, studio ale tehdy oznámilo, že natáčení ještě není dokončeno, a přesunulo uvedení na květen 2014.

Zdá se však, že za přesunem jsou spory režiséra s producentským studiem. Režisér Olivier Dahan totiž nedávno řekl, že film má dvě verze – jeho a šéfa filmových studií Harveye Weinsteina.

Filmová biografie Grace of Monaco bude pojednávat o životě hollywoodské legendy a zároveň monacké kněžny Grace Kellyové (Nicole Kidmanová). Snímek zobrazuje období, ve kterém se vzdala herecké kariéry, aby se stala vládkyní na plný úvazek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám